Rätt vitaminer

För din sköldkörtel

Missa ingen viktig näring för din sköldkörtel. Vilka vitaminer och mineraler kan stötta dina optimala hormonnivåer? Vilka näringsbrister är vanligare för dig med sköldkörtelsjukdom? I kursen får du veta hur du känner igen och åtgärdar dem. 

Du lär dig också en metod som du enkelt kan använda för att se om ett tillskott passar dig. Slösa aldrig mer pengar på tillskott som inte bidrar med näring och hälsa till dig eller din sköldkörtel.

Kursens fokus

Den här onlinekursen är för dig som vill veta mer om näring för sköldkörteln, perfekt anpassad för dina behov. Ett flertal viktiga näringsämnen gås igenom och du kommer få veta när tillskott är bra för dig och när det istället är skadligt. Kanske använder du tillskott redan idag? Det finns många bra produkter men med olika innehåll och alla är inte rätt för dig. När du väl lärt dig metoden föratt välja tillskott kan du applicera den om och om igen – oavsett hur dina näringsbehov förändras. 

Har du frågor om kursen? Mejla mig på katarina@fysiomedia.se

Kursens tre delar

1. Live Masterclass 30 okt 19-20.30

Masterclassen som vi gör live tillsammans via Zoom har tre delar:

1. Föreläsning om att skräddarsy dina vitaminer. Jag visar hur du steg för steg tar reda på vilka tillskott som är bäst för dig. Vilka näringsämnen ska du fokusera på? Hur mycket ska det finnas av varje för att det ska passa dig?

2. Vi går igenom checklistan för ett tillskott tillsammans. Plocka fram din vitaminburk eller ingredienslistan till ett tillskott du är nyfiken på och på 5 minuter vet du om det är värt att lägga pengarna på.

3. Q&A där du får svar på alla frågor du kan tänkas ha.

OBS! Du kommer att kunna se en inspelning av masterclassen efteråt. Kan du inte vara med live har du möjlighet att ställa frågor i förväg.

 

2. Material om viktiga näringsämnen

Utöver masterclassen får du 6 videos med fördjupningar på ämnena:

– Jod eller inte jod?
– Selen – Sköldkörtelns bästa vän?
– Järnbrist och sköldkörtelbesvär – En vanlig kombination
– B12-brist och sköldkörteln – Kan ligga bakom trötthet och hjärndimma
– Utöver multivitaminer – Fler tillskott som kan vara hjälpsamma
– Fyllnad och kapsel – Spelar det något roll? 

Du får också en unik checklista för att se till att du får i dig den näring din sköldkörtel behöver.

Dessutom kursmaterial om ytterligare näringsämnen.

3. Live Q&A 20 nov

Ett tillfälle att ställa frågor om kursens innehåll eller vitaminer och näring för sköldkörteln. 

 OBS! Kan du inte vara med live kan du kommer ställa frågor i förväg och titta på inspelning av webinaret efteråt. Du som vill vara anonym kan också skicka frågor i förväg.

 

Så anmäler du dig

Hälsoinvestering: 499 kronor 

Betala med kort eller Swish genom att klicka på köpknappen nedan.

Betalningen sker via Kwikk som är en säker och smidig betalmetod. 

Från och med nu känner jag mig säker på att de tillskott jag väljer är bra för min kropp. Många aha-upplevelser om näring och sköldkörteln.

Anna


Efter kursen inser jag att jag behöver gå tillbaka och ändra en hel del i mina tillskott.

Din kursledare

Jag heter Katarina Fornander och har en magisterexamen i biomedicin från Karolinska Institutet. Utöver det har jag studerat journalistik. 2014 diagnosticerades jag med Graves sjukdom, och har sedan dess samlat på mig mängder av information genom utbildningar, läsa forskningsartiklar samt intervjua patienter och experter. Den kunskapen vill jag nu dela med dig. 

Frågor? Mejla mig på katarina@fysiomedia.se